Ražniči

26. června 2020 v 12:20 | Mirek |  Recepty

Na kovové jehle ...

... takže šlo pěkně sundávat na talíř. K tom tatarská omáčk a šopský salát.
Takže vlastně takový LOW CARB. Maso vepřové plecko (nádherný oříšek) manželka nakrájela na menší kusy, naklepala a pak na "špejli" přišel dále špek (vlastně sanina), dále papriky dvojích barev (červená a žlutá), cibule.
Tatarka kupovaná a šopský salát všichni znáte. Ražniči a šopský salát Ražniči z plecka, slanina, cibule, papriky a šopský salát
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 sugr sugr | E-mail | 26. června 2020 v 13:37 | Reagovat

Miluju ražniči,
díky za tvůj článek, nesmírně si ho vážím, konečně něco co za to stojí! :-)

2 sugr sugr | E-mail | 26. června 2020 v 18:36 | Reagovat

Miluju ražniči! Jen jsem od tebe zakázána vkládat komentáře? :-(

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama