Hokus-pokus

27. října 2018 v 9:53 | Mirek |  Recepty

Vánoční předpremiéra.

Suroviny:
  • 1 ks horní krůtí stehno
  • 1 ks špekáček
  • vaječina ze 2 vajec
  • mražený hrášek
  • proužky žluté papriky
  • mletá paprika sladká a pálivá
  • sůl, pepř
Postup:
Horní krůtí stehno vykostíme a postupným nařezáváním rozprostřeme na plát a naklepeme. Maso posolíme, opepříme a potřeme mletými paprikami. Pokryjeme vaječinou a poklademe čtvrtkami špekáčku, proužky žluté papriky a posypeme hráškem. Srolujeme, utáhneme a zatočíme do "šlajeru" (bránice).
Pečeme v remosce cca 1 hodinu.

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Eliss Eliss | Web | 27. října 2018 v 10:30 | Reagovat

Mám zrovna v troubě vepřové plátky, ale tohle bych si dala s chutí :-P

2 Romča Romča | Web | 27. října 2018 v 21:59 | Reagovat

To by bylo něco pro mého přítele :-)

3 blondýna blondýna | Středa v 17:28 | Reagovat

No Mirečku, to vypadá skvostně.
Navíc já krůtí maso miluji, byť všichni tvrdí, že je suché, neumí ho připravit ;-)

4 MirekČ MirekČ | Web | Pátek v 8:45 | Reagovat

[3]: Simonko, drůbeží maso obecně moc nemusím, ale krůtí stojí na nejvyšším stupínku. Já mám bůčkovou karmu ... :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama