Anglická snídaně, alias Česká večeře

17. října 2018 v 17:50 | Mirek |  Hotovky

Ten přesný název je asi ham and eggs,

my jsme si ho počeštili - zkomolili a v restauraci si objednáváme hemenex.
Čili šunka s vejcem. Děláme ho tak, že na pánvi na kapce tuku oškvaříme šunku a pak mezi ni klepneme vejce - volské oka.
Anglická snídaně je doplněná o párek a bílé fazole v tomatě.
Protože jsme měli slaniny hodně a hodně vajec, a tak velkou pánev nemáme, proto jsme to dělali na dvě etapy. Nejprve slaninu a pak na výpeku volské oka.


Když se to dělá najednou, tak se někdy stane, že nějaké volské oko praskne a rozteče se, což nenávidím.
Jako vhodná příloha: kvašáky
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Jitka Jitka | Web | 18. října 2018 v 6:06 | Reagovat

Baštička. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama