Pečené uzeniny

16. prosince 2017 v 4:01 | Mirek |  Hotovky

Suroviny na zapečenou uzeninu

● Ďábelská omáčka OTMA Gurmán 280 g
● Rajčatové pyré OTMA 190 g
● Kečup extra ostrý HELLMANNS 450 g
● Jemný kečup HELLMANNS 450 g
● Omáčka s křupavou cibulkou a česnekem OTMA Gurmán 280 g
● CHIPOTLE hot sauce HEINZ medium 150 ml
● TABASCO brand 57 ml
● Černé pivo Ķrušovice 0,5 litru
● 6 ks cibule menší
● 5 stroužků česneku velkých
● 4 ks paprika bílá
● 600 g špekáčkový kabanos
● 2 ks špekáčků čertovské
● 2 ks Ostravská klobása
● 1/2 kmotrova klobása
Postup:
● Uzeninu rozkrojíme a nařežeme. Papriky očistíme a nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na půlměsíčky. Všechno rozprostřeme na pekáč.
● Do nádoby postupně nalijeme ďábelskou omáčku, rajčatové pyré, 200 g ostrého kečupu,
lžičku Tabasca a celé černé pivo. Tuto směs prošleháme metlou a nalijeme ji na uzeninu.
Posypeme nasekaným česnekem.
● Dáme péct do vyhřáté trouby na 250 ° na dobu 40 minut. Zhruba ve 2/3 pečení promícháme

Máme na výběr ze dvou omáček a ze dvou chilli koncentrátů. Já jsem použil Ďábelskou omáčku a Tabasco.
***
***
***
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 jasondr16 jasondr16 | E-mail | Web | Úterý v 21:44 | Reagovat

Hi fashionable website
http://oralfixation.purplesphere.in/?gain.madyson
free video pornography erotic heritage museum free adult movie erotic penpal erotic comic book

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama