Trocha exotiky

29. července 2017 v 10:52 | Mirek |  Hotovky

Trošku vůně moře

Krevety, slávky, harlequin, smažený lilek, tuňák, a jinak celkem běžné věci.
***
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Intuice Intuice | E-mail | Web | 29. července 2017 v 11:04 | Reagovat

Pěkné, ale přiznám, pro mne jsou nejlepší ty hranolky vlevo. Ty fousáče uprostřed jsem ochutnala loni, no, dalo se, ale že bych to chtěla denně, to ne. A té práce s tím čistěním, než jsem to vložila do pusy! :-D

2 VendyW VendyW | E-mail | Web | 29. července 2017 v 11:51 | Reagovat

Jo, dalo by se říct že všechno to jsou dobrůtky které můžu. Ovšem krevety jen od těch kdo je opravdu umí připravit a mušle mne nenadchly nikdy.

3 MarijaKes MarijaKes | E-mail | Web | 30. července 2017 v 13:33 | Reagovat

Krevety a mušle nemám odvahu jíst.

4 MirekC MirekC | Web | 31. července 2017 v 6:54 | Reagovat

[1]: Právě to ulamování hlaviček a pracné odstraňování krunýře mě štve. O_O

5 Mirek Mirek | Web | 31. července 2017 v 15:08 | Reagovat

Při takovém postupu jako je ulamování hlaviček bych si připadal jako sadista. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama