Proč jsou lepší ty bez příchuti?

14. června 2017 v 8:52 | Mirek

Než ty, které jsou "vylepšeny" něčím navíc.

Jako například dnes ráno KIRI s příchutí šunky. Rozumějte, nebyla tam šunka, jen její vůně. Kdyby to bylo s příchutí uzeného masa, tak bych řekl, že je tam ten kouř z udírny.
Pozitivní na tomto sýru je to, že je tvarohový a tudíž obsahuje minimum sacharidů. Ve 100 gramech jen 2 gramy. V krabičce je 6 porcí = 0,33333 gramů na jedno baleníčko. Ráno jsme snědl dva, takže bych měl teoreticky do sebe dostat 0,66666 g cukru.
K tomu jsem měl jeden plátek knäckebrotu. To jsem zvědav na tu glykémku?

Ale ta kilogramová cena 299 Kč je také dobrá, že?

***
***
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Intuice Intuice | E-mail | Web | 14. června 2017 v 9:09

Tak to nevím, proč. A nejedná se jen o sýry, ale jogurty, Bobíky, pivo a spousta jiných věcí. ;-)  :-)

2 děda tik tak děda tik tak | Web | 14. června 2017 v 15:38

Nejsem v těchto potravinách tak zběhlý, ale pokud se týká sýrů, mám nejraději Nivu. :-)

3 Jarka Jarka | Web | 14. června 2017 v 20:17

Kiri jsem měla takové to s těmi tyčkami a chutnalo mi to.
Mazací sýr ještě vyzkoušený nemám. Drahý sýr to je, ale tys ho koupil za hubičku. ;-)

4 Simona Simona | Web | 15. června 2017 v 20:14

Myslím, že některý jogurty s příchutí nejsou špatný, ale taky mám raději ty bílý. A to platí i o sýrech, jakýchkoliv.

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

Reklama