Brynzové oplatky

1. května 2017 v 17:35 | Mirek |  Pečivo

Slané a křehké.

Složení si , prosím, přečtěte z etikety.
Je to od našich východních sousedů.
Sacharidy 65 %.


***
***
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Intuice Intuice | E-mail | Web | 1. května 2017 v 18:20 | Reagovat

Nevím, jestli ty, co jsem měla, mají stejný obal, ale mně nechutnají.

2 Jarka Jarka | Web | 2. května 2017 v 10:29 | Reagovat

Hmmm, brynzové oplatky jsem ještě nejedla.
Tyto ze starostlivě vybraných surovin a s láskou pečené, se musí rozplývat na jazyku. :-P

3 Kamila Kamila | Web | 2. května 2017 v 17:05 | Reagovat

Nebyly špatný.....

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama