Grano Padano

7. dubna 2017 v 9:17 | Mirek |  Mléčné výrobky

Parmezán

To, že se některé parmezány vyrábějí v Česku je možná známo. Exportují se pak do Itálije a tam jim dají vlastní "kabátek".
Je to značka Grand Moravia.
Ať už ten nebo onen, aba pokrm úžasně pozvednou na jinou úroveň.
Nedávno jsme dělali pár obědů s použitím těchto sýrů.


***
***
Vařený a orestovaný květák, vařené brambory a Grano Padano
***
Restovaný řapíkatý celer, vařené brambory a Grano Padano
***
Opékačky se zelenými fazolkami, cigárem a sýrem Grand Moravia
***
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 VendyW VendyW | E-mail | Web | 7. dubna 2017 v 9:24 | Reagovat

Já osobně mám parmezán a sýry podobného typu ráda. Jen muže nikdy nedokopu k tomu aby je koupil. Na něj je to moc drahé! :-?

2 Růža Růža | E-mail | 7. dubna 2017 v 9:25 | Reagovat

Nevím, jestli ho u nás prodávají. Docela ráda bych vaše recepty vyzkoušela. Ale máme tu speciální prodejnu sýrů, tak tam bych kousek parmezánu mohla koupit. :-)

3 Jarka Jarka | Web | 7. dubna 2017 v 9:36 | Reagovat

No vida, jak i rychlé a jednoduché jídlo, může trocha dobrého sýru pozvednout a udělat z něj laskominu. Mňam! :-P  :-D

4 Intuice Intuice | E-mail | Web | 7. dubna 2017 v 17:07 | Reagovat

Tak tyto jídla bych si dala raději než ta omáčková.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama