Kološvárské zelí

1. března 2017 v 10:33 | Mirek |  Hotovky

Neznám geniálnější recept!

Vlasně zelí je tam docela okrajově, i když je nepostradatelnou složkou spolu s rýží. Už to samo o sobě je pro někoho nezvyklá kombinace.
Je toho vždy plný pekáč, takže minimálně na dva obědy. Je dobré to připravit den předem, protože mu svědší proležení.
***
***
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Kitty Kitty | Web | 1. března 2017 v 10:39 | Reagovat

Recept je geniální. Díky :-D

2 dáša dáša | Web | 1. března 2017 v 17:52 | Reagovat

Áááách, to musí být moc dobré :-P Nezašpiní se moc nádobí a jídlo je ještě pro dva na dvakrát :-) Mám ráda jídlo z pekáčku nebo jednoho hrnce :-)
Má to samé plusy :-)
Díky za tip :-)

3 Jarka Jarka | Web | 3. března 2017 v 9:50 | Reagovat

Rýže a zelí je opravdu zvláštní kombinace, ale mám takové miš-maše ráda a myslím, že bych uspěla i u manžela, tak vyzkouším. :-P

4 MarijaKes MarijaKes | Web | 5. března 2017 v 10:17 | Reagovat

Ještě jsem takovou kombinaci nejedla, ale věřím tomu, že to může být výborné. Recept jsem si přečetla (líbí se mi ručně psaný sesbíraný) a ingredience jsou všechny dobré. :D Pamatuju si z dětství na flíčky se zelím, i když tam se jednalo o zelí čerstvé. Když si představím hovězí guláš se zelím, tak je to vlastně segedín, který miluju. Když si představím, že se guláš podává i s rýží a chutná, tak proč ne to skloubit dohromady. :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama