Salami s fazolemi

19. srpna 2016 v 10:45 | Mirek |  Hotovky

Ring Salami Alias Chorizo.

viz: Salami
A k němu bílé fazole v tomatě.
Jednodušší a rychlejší oběd snad ani neznám. Salám jsem vyndal z obalu, oloupal (jen tu část, kterou jsem se rozhodl sníst), nakrájel na tenká kolečka a jěště na půl. Pak jsem ho dal na pánvičku prohřát. Jak se popustil tuk, tak jsem tam vyklopil jednu konzervu fazolí a vše prohřál. Pak už stačilo jen nandat na talíř, k tomu krajíc chleba a debužírovat.
Mám to od svého otce, ten ale tvrdil, že to jsou sojové boby a dával do nich ostravskou klobásu.


***
***
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Kitty Kitty | E-mail | Web | 19. srpna 2016 v 11:01 | Reagovat

Aha, je možné, že ta velká kola v salámu jsou sojové boby.
Včera jsem se inspirovala, koupila salát fazolí po bretaňsku, do toho jsem přidala šunkový točený salám (pár kousíčků), smíchala to s dušenou cuketkou a byla večeře. Byli jsme celý den na cestách, tak se hodilo, že jsem mohla koupit fazole i šunkáč. Bylo to mňam. Tu tvoji krmi bych si taky dala :-)

2 Intuice Intuice | E-mail | Web | 19. srpna 2016 v 19:29 | Reagovat

To jsme hodně jedli v dětství, teď už jsem na to skoro pozapomněla. :-)

3 Majka Majka | Web | 20. srpna 2016 v 16:07 | Reagovat

Tohle byla naše studentská klasika...

4 Jarka Jarka | Web | 23. srpna 2016 v 9:51 | Reagovat

Luštěniny mám ráda a fazole do nich neodmyslitelně patří. Takto jsem ještě konzervu nepoužila, ale když nám třeba zbude trochu guláše a už to není pro dva, nastavím ho "mexickými", nebo "western" fazolemi a je to taky mňamka. :-P

5 Eliss Eliss | Web | 24. srpna 2016 v 14:25 | Reagovat

To jsem ale z toho obrázku dostala chutě, hned bych si dala O_O

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama