Uzeninové orgie

21. dubna 2016 v 21:12 | Mirek |  Hotovky

Polský salám,

ostravská klobása, spišská klobása a uzený bůček.
To se tak stane, když se v lednici nahromadí uzeniny. Aby náhodou "neoslizly", tak jim dáme první pomoc v podobě kontaktního grilu pannini.
A co se i přesto nesní, tak z toho bude buřtguláš. Vlastně už je hotový na sporáku. Zítra až ho naservíruji na talíř, tak přidám další fotku.


***
***
Na světě má být rovnováha, takže na snídani jsem měl tvarůžky.

Druhý den byl ze zbytků buřtguláš.

***
***
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Jarka Jarka | Web | 22. dubna 2016 v 9:07 | Reagovat

Na fotce to nevypadá špatně.
Ale mě nelákají uzeniny ani takto krásně dorůžova grilované. 8-O  :-D

2 Růža Růža | E-mail | Web | 22. dubna 2016 v 9:52 | Reagovat

Vidím samé "zdravé" věci. Ale já už teď uzeniny také moc nejím, někdy kousek dobré šunka a mám ráda vídeňské párky. ;-)

3 Kitty Kitty | E-mail | Web | 22. dubna 2016 v 14:45 | Reagovat

Dala bych si docela ;-) Jenže mi to pro dnes a zítra blokuje nějaký penicilin pro hnačková střeva. Možná mi je vrač zakáže nafurt a bude po toužení.
Ale buřtguláš vlastně není uzenina, když je v tom gulášu povařený, že. Zkusím to se zelím - zrovna jsem vyprázdnila zelák a zbylé zelíčko zavařila do sklinek. Kdo má pořád rozdělávat zelák? Takto vezmu jednu dvě skleničky podle potřeby a do zeliska zazdím i zakázaný buřty. Segedín není guláš s uzeninou, ale se zelím, ne? ;-)

4 Jitka Jitka | Web | 23. dubna 2016 v 20:05 | Reagovat

Ač jsem nacpaná k prasknutí po oslavě 77.narozenin švagra, dala bych si taky. Vypadá to lákavě a buřt guláš je taky prima. :-)

5 MarijaKes MarijaKes | E-mail | Web | 26. dubna 2016 v 13:54 | Reagovat

Buřtguláš miluju. i na ty ostatní uzeniny z grilu se kouká dobře. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama