Nemám odvahu ho usmažit

1. října 2015 v 12:13 | Mirek

Hermelín

Mám strach, že mi vyteče do oleje. Dělá nám to i u obyčejné cihly.
Dostaval jsem různé rady, jak tomu zabránit.
Dát obalený sýr na chvíli do ledničky, použít Eidam s co nejmenším obsahem tuku a naopak (žlutá cihla, červená cihla, až 45%), nebo neobalovat v mouce, ale hned ve vajíčku a strouhance a vše opakovat dvakrát (v trojobalu jsme obalovali 2x vždy).


***
***
***
***
***
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 VendyW VendyW | E-mail | Web | 1. října 2015 v 12:24 | Reagovat

Já obaluju sýr tak že si udělám těstíčko z vejcete, mouky a mléka v tom sýr obalím, šoupnu do strouhanky a pak zas do těstíčka a zas do strouhanky a nestane se mi že by vytekl. A to ho smažím ve friťáku. Dokonce jsem tak obalovala i olomoucké syrečky a taky nevytekly. :-)

2 Intuice Intuice | E-mail | Web | 1. října 2015 v 16:23 | Reagovat

Já třeba obaluji 2x a dám přímo na chvíli do mrazáku. :-)

3 Kitty Kitty | E-mail | Web | 1. října 2015 v 16:56 | Reagovat

Budu nahlížet na komentáře, co kdo radíte. Jo smažený syrečky - už mi tečou sliny :-P

4 Jarka Jarka | Web | 1. října 2015 v 20:29 | Reagovat

Smažený tvrdý sýr ráda nemám, protože rychle tuhne ve žvýkačku, ale obalovaný Hermelín ráda mám. Obaluji ho 2x a nevyteče. ;-)

5 Anidea Anidea | E-mail | Web | 3. října 2015 v 16:18 | Reagovat

Já to obaluju 2x a obě obalování hodně uplácávám. Pak to docela neteče...

6 Kosáček Kosáček | E-mail | Web | 8. října 2015 v 12:26 | Reagovat

Mňám

7 chudobka1970 chudobka1970 | Web | 8. října 2015 v 19:30 | Reagovat

Smažák s vařenýma bramborama, mňam ! :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama