Jsem na rozpacích

17. září 2015 v 11:11 | Mirek |  Poživatiny

Je to ono nebo ne.

Řekl bych, že skoro.
Střívko v puse pěkně křupne, ale taková ta dobrá šťávička mi po bradě netekla.
Rozhodně ale lepší, než ty moučné se sojou a s drůbežím separátem.


***
***
***

Takže podle mne ještě špičková kvalita ne.

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 VendyW VendyW | E-mail | Web | 17. září 2015 v 11:21 | Reagovat

Já už na párky rezignovala a nedávám si je. Nedají se prostě koupit takové které by byly k jídlu..... všechno je to děsnej hnus a blevajz. ;-)  :-?

2 Jarka Jarka | Web | 17. září 2015 v 11:35 | Reagovat

Seš ji jistý, že to bylo střívko?
Já "buřtům" moc nedám a když už, tak jsem je naučila všechny loupat. :-D

3 MirekČ MirekČ | Web | 17. září 2015 v 11:43 | Reagovat

[1]: Oloupat by šel, ale pak by to byl párek s obřízkou ... :-D  :-D  :-D

4 MirekČ MirekČ | Web | 17. září 2015 v 11:44 | Reagovat

[1]: Vendy máš pravdu. :-!

5 Katka Katka | E-mail | Web | 17. září 2015 v 15:30 | Reagovat

Křupnout to možná křupalo, masa je tam podle etikety taky dost, ale to ostatní....samá "mňamka."

6 Kitty Kitty | E-mail | Web | 17. září 2015 v 17:12 | Reagovat

Párky už dávno nekupuju. Ale včera jsme si zašli na pívo do naší Hospody hned vedle a mimo pívo jsme dostali pět koleček kančí klobásy. Chuť jak blázen. Dělá je pomístní řezník a hospocký jich prý tam má ještě 30 kilo. Nějak se to při poslední akci nesnědlo. Už víš, co mě tam potáhne? Echt kančí klobásy. Opečený či ogrilovaný, prostě mňam.
Ten tvůj produkt s 80 % masa by mi šel  a taky bych naletěla. Teď už nenaletím :-)

7 Intuice Intuice | E-mail | Web | 17. září 2015 v 18:26 | Reagovat

Jestli to jsou ty silné, tak ty mám ráda. Používám je na buřty na kyselo. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama