BIO kysaná smetana

22. září 2015 v 9:55 | Mirek |  Poživatiny

K "logu" BIO nemám velkou důvěru.

Možná by jsme tyto potraviny i kupovali, ale vždy dostanu přes ruce. K vůli ceny!
Tahle zakysaná smetana je velmi dobrá. Je hodně hustá a jen mírně kyselá. Bude velmi vhodná na zahušťování omáček typu fazolky na kyselo, kedlubny, houbová, apod.
Nedokážu posoudit, jestli 15 % tuku je hodně nebo málo?


***
***
Teď ji jím jen tak, protože mi vytrhli dva zuby.
***
***
 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Jarka Jarka | Web | 22. září 2015 v 20:53 | Reagovat

Zakysanou smetanu do omáček nepřidávám, nějak nemáme fazolky, ani třeba svíčkovou nakyselo rádi.
Ale používám ji do krému na jedny moc dobré řezy. :-) Jak popisuješ tu její hustou a jemnou chuť, tak bych si hned ochutnala. :-P

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama