Na to, že je "průmyslová", tak ...

27. září 2012 v 20:49 | Mirek

... se dala jíst.

Až nad poměry dobrá.


Měkká, pružná, voňavá, sladká, chutná, propečená. Póry neveliké, což nijak nevadilo. Lesk nebyl úplně takový, jako kdyby se použil rozšlehaný vaječný obsah. Tvar krásně pravidelný, jako vysoustružený.
Takže pozdrav letí Jiřímu do Hanušovic.
***
***
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Hanka Hanka | Web | 27. září 2012 v 22:59 | Reagovat

Kupované vánočky mám docela ráda, ale jen v případě nouze, jinak si je peču sama. Měl jsi vánočku vyfotit, Mirku, když jsi tak vychválil její tvar. :-D

2 S.aba S.aba | Web | 9. října 2012 v 11:31 | Reagovat

taky neznám. už jsem si zvykla, že vyfotíš jídlo na nebo u talíře. tady ten kus vánočky opticky zviditelněné vánočky chybí. nemají se mi z čeho sbírat chutě :-D

3 MirekČ MirekČ | Web | 17. října 2012 v 8:21 | Reagovat

[1]: Má ústa jsou rychlejší než závěrka fotoaparátu. :-D

[2]: Mi ke sbíhání slin bohatě stačí má nezměrná fantazie. :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama