Vícezrnný chléb z Labety

2. února 2012 v 7:20 | Mirek |  Pekařina

Tak jsem zase po delší době pekl doma chléb.

Samozřejmě tím nejjednodušším způsobem, to znamená v domácí pekárně - automatu a z hotové směsi - polotovaru.
Našel jsem totiž tu krabičku zastrčenou ve spíži.
Tentokrát český výrobek a opravdu povedený. Výrobce je vám určitě dostatečně znám.
Co bylo jinak ve srovnání s jinými podobnými výrobky bylo to, že droždí nebylo součástí směsi - prášku, ale bylo vloženo

do krabice zvlášť v samostatném sáčku. Což se mi zamlouvalo víc.
S výsledkem jsem byl spokojen.
Na řezu jsou patrná semena slunečnice, lnu a tykve a pří kousání a žvýkání jemně křupou.
Jediné, co bych snad připomínkoval je to, že střídá se v ústech mírně lepí na sklovinu zubů (jak je to v případě umělých náhrad zatím naštěstí nemohu posoudit).
Vše ostatní je dostatečně patrné z galerie obrázků, viz.:

Galerie

Zde jen jeden obrázek pro ilustraci
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 hospodynka hospodynka | Web | 2. února 2012 v 12:04 | Reagovat

Pěkný chlebík. Z Labety mám vyzkoušené jen bezlepkáče, ale ty nejsou vůbec povedené, výsledkem je nechutná cihla.

2 Naďa Naďa | Web | 2. února 2012 v 12:15 | Reagovat

Já nevím, ty chleby z domácí pekárny mají všechny takový divný chuťový ocásek :-)

3 MirekČ MirekČ | Web | 2. února 2012 v 13:14 | Reagovat

[1]: No jo, bez lepku to nebude nikdy ono... :-(

4 MirekČ MirekČ | Web | 2. února 2012 v 13:15 | Reagovat

[2]: Jo, teď si to uvědomuji, máš docela pravdu.

5 Amelie Amelie | Web | 3. února 2012 v 20:25 | Reagovat

vypadá dobře:-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama