Farmářský chléb

1. března 2009 v 0:09 | Mirek |  Pekařina

Koupil jsem "to" v Kaufu...


Něčím mě asi zaujal...

Asi těmi dírami...

Čili vysoká specifická hmotnost...

Ale neptejte se mě, jak to dělají...

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 sbéčanda sbéčanda | Web | 1. března 2009 v 0:20 | Reagovat

Prosím hlásni pro moje sbéčko více na blogu

ps.Vypadá chutně!

2 Neluška Neluška | Web | 1. března 2009 v 11:38 | Reagovat

Když tu stále čtu postřehy na kauflandské pečivo... divím se, že ho stále kupujete :oD. Já, jelikož potřebuju, aby mi pečivo zůstalo dlouho dobré (obchoďácké je už druhý den gumové a jakoby chutnalo jinak, ani na topinky není dobrý), kupuju v pekařství.

3 Autor Autor | 1. března 2009 v 12:39 | Reagovat

To co kolem pečiva uložím do "deníčku" jsou jen zvláštnosti, vyjímečnosti, pro poučení a inspiraci, nebo jako odstaršující případ pro ostatní. Jinak běžné pečivo a chléb pro denní potřebu kupujeme různě. Také občas peču v domácí pekárně. Bohužel nebo bohu dík "pakárnu" viz. www.miric.cz jsme po 16 letech zavřeli. To je ale na dlouhou diskuzi.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama