Kynutý jihočeský bramboráček

21. února 2009 v 20:59 | Mirek |  Recepty
Něco podobného jako litina
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Eva* Eva* | Web | 22. února 2009 v 18:05 | Reagovat

Ahoj, tak kynutý jsem ještě nejedla.

2 mirka mirka | E-mail | 22. února 2009 v 21:26 | Reagovat

Dobrý, ale nesmí se dělat často. To bych se dostala do rubriky "kamarádkyů.

3 Hospodyňka Hospodyňka | Web | 23. února 2009 v 10:11 | Reagovat

Nemůžu to přečíst, bééé

4 Autor Autor | 23. února 2009 v 10:16 | Reagovat

No jo, to je manželčin "krasopis". K tomu se dopracovala dlouhou pílí. Já to přečtu také stěží. Nrchtělo se mi to přepisovat...:-(((

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama