Dnešní oběd

14. února 2009 v 13:26 | Mirek |  Recepty

Hádejte, co jsme měli dnes k obědu?

Zaujal nás recept z časopisu TVpohoda č.7/09 Olomoucká prsíčka. Bylo to tak vynikající, že se o tom s vámi musím podělit. Jen jedno upozornění: Je potřeba to smažit na mírném plameni/stupni, protože těstíčko rychle barví a uvnitř vám pak zůstane syrové hmota. Takže pomaleji a déle.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Eva* Eva* | Web | 15. února 2009 v 18:53 | Reagovat

Určitě to při smažení i pěkně smrdí. *haha*

Ale to by mě neodradilo.

2 Autor Autor | 15. února 2009 v 19:18 | Reagovat

Tak trochu to samozřejmě smrdělo, ale fakt to stálo za to!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama