Silvestrovský chlebík

2. ledna 2009 v 14:56 | Mirek |  Pekařina
Po delší době jsem vytáhl a oprášil domácí pekárnu. Z několika balíčků hotových směsí jsem šáhl po žitném chlebu. Název je ale nesprávný. Podle platné české legislativy je to žitno pšeničný chléb. Upekl jsem ho přesně podle návodu. To znamená, že jsem využil i Tip a nadávkoval jsem slaninu, tedy domácí uzený špek.
Jen pro úplnost. Pekárna Panasonic SD-253.
Pokud by jste měli potřebu se na něco zeptat, tak odložte falešný stud a ptejte se.

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Ivča:) Ivča:) | Web | 2. ledna 2009 v 21:43 | Reagovat

MŇááááám, to vypadá skvěle... a čerstvý křupavý to musela bejt mňnamka :-P Až budu mít rodinu, taky budem mít pekárnu a každej den budem mít čerstvej :-) Už se těším :-P

2 Latryna Latryna | Web | 25. února 2009 v 18:00 | Reagovat

Tiež pečiem chlebík v domácej pekárni, ale so slaninkou som ešte neskúšala, takže vyskúšam!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama