Genialita spočívá v jednoduchosti

18. ledna 2009 v 10:26 | Mirek |  Recepty

Nepočítejte s tím, že vás někdo pochválí. Takže si musíte poklepat na levé rameno pravou rukou


sami (stejnou rukou na stejné rameno to jde těžko).
Guru všech gurmánů, germetů, labužníků a Český Bakchus Petr Novotný o mě napsal toto:
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Alžběta Alžběta | Web | 18. ledna 2009 v 23:00 | Reagovat

Tak za tohle moooc děkuji! Děcka smažák k zbláznění milují a tohle zaručeně vyzkouším!

2 Hablina Hablina | Web | 19. ledna 2009 v 22:27 | Reagovat

Smažák nejíme, neb nesmíme. Jedna z těch věcí, která mě mrzí. No nic, zkusím poslat do Tiny recept na bažanta :)

3 babča babča | Web | 20. ledna 2009 v 12:18 | Reagovat

ahojky Mirku chvilečku sem přemýšlela či napsat či nenapsat bo zas budu obviněna že sem v každé víš co,ale jaksi mi to nedá bo stránky máš teda pěkné a zajímavé a sluší se tež odepsat bo sýr se tež u nás žere ve velkým takže toto určitě vyzkouším už vidím jak pošuci na to budou čumět furt chcou cosi nového tak to vyzkůšám

4 Alžběta Alžběta | Web | 20. ledna 2009 v 15:50 | Reagovat

Mirku, dnes jsem ten sýr podle tvého receptu dělala na oběd a jsem z toho úplně unešená! Fakt skvělá vychytávka, ani trochu se mi to nerozteklo a taky z toho bylo 2x tolik porcí, než když bych ten sýr jednoduše obalila (2X) v trojobalu a ještě navíc byla ta konzistence opravdu mnohem vláčnější a lahodnější. Už nikdy to nebudu dělat po staru! Díky a ještě jednou díky! :-)

5 MirekČ MirekČ | 20. ledna 2009 v 16:08 | Reagovat

To jsem fakt rád, že chutná. Když ho miluješ, není co řešit....

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama